Positieve affirmaties

The secret of being happy is believing you are already are!

Geluk staat niet gelijk met het getal op de weegschaal. We weten het, maar toch vinden we het lastig om het echt te geloven. En daar gaan we vanaf vandaag verandering in brengen. Want ik weet dat jij een fantastisch mooie, lieve, geduldige vrouw bent met een hele hoop potentie.

Geluk begint bij je eigen gedachten en wat jij iedere dag tegen jezelf zegt.

Alles wat jij jezelf verteld word waarheid. Alles waar jij nu in gelooft is ooit begonnen met een simpele gedachten. Als jij bijvoorbeeld vaak genoeg tegen jezelf zegt dat je het niet kan, gaat het je ook niet lukken.

En ja ik zeg dat alles wat jij jezelf verteld jouw waarheid is. Dus dat betekent dat jij jouw gedachten als ‘ik ben niet mooi genoeg’ kunt veranderen in ‘ik ben prachtig zoals ik ben’ en het jouw waarheid word. Bijzonder he?

Het heeft wel tijd nodig kan ik je zeggen. Nieuwe gewoonten en gedachten aanleren kost gemiddeld 66 dagen. Dat betekent dat wanneer jij iedere dag dezelfde positieve zinnetjes tegen jezelf zegt, hardop of in stilte, dit jouw nieuwe waarheid word.

Om het je makkelijker te maken heb ik affirmaties die jou gaan helpen om je doelen te gaan behalen op een rijtje gezet. En niet zomaar een rijtje, nee in de vorm van achtergronden voor je telefoon, zodat jij hem als achtergrond van je telefoon kunt gebruiken, zo mis je hem nooit 😉

Let op: de affirmaties die je doet moeten goed voelen. Creëer affirmaties die goed voelen en die bij jou passen.

×
×

Winkelmand