Welkom

Feel free to eat chocolate!

Hi you, welkom bij de cursus Feel free to eat chocolate!

Super tof dat je mee doet aan deze minicursus Feel Free to Eat Chocolate.

 De cursus die jou gaat helpen naar een fijne, vrije relatie met eten.Grote kans dat jij door alle informatie over voeding en de diëten dat je eerder geprobeerd hebt niet zo goed meer weet wat je nou zou moeten eten. Genieten en ontspannen eten gaat je dan ook steeds minder goed af.Door mee te doen aan deze cursus heb jij de eerste stap gezet naar meer eetvrijheid. Ik moet wel even iets bekennen, ik heb je deze cursus dan wel verkocht als minicursus, maar echter ligt hier een hele belangrijke basis want niet mini te noemen is. De cursus zelf heeft dan wel niet zoveel modules, het toepassen en het ervaren gaat wel iets meer tijd kosten. Ik hoop oprecht, omdat ik het jou zo zo zo enorm gun, dat je die tijd pakt.

Dat je het jezelf ook gunt.Zodat jij straks naar de snoeplade kan lopen omdat je daar echt zin in hebt en vervolgens op de bank kunt genieten van 2 blokjes chocolade zonder schuldgevoel.

Het leven is namelijk te leuk om continu maar bezig te zijn met alles wat je niet mag eten!

In de cursus neem ik je daarom graag mee in de volgende stappen:

Stap 1 – Ik verdien het om..

In deze les duiken we in de belangrijkste basis. De relatie die jij met voeding maar ook met jezelf hebt. Stap 2 – Na het eten van komkommer een schuldgevoel..
Een grapje natuurlijk, want wie ervaart nou een schuldgevoel na het eten van een stuk komkommer? Waarom dan wel met chocolade? Om een vrije relatie met voeding te creëeren is het belangrijk om de termen gezond en ongezond los te laten. 

Stap 3 – Ik mag alles eten!
We gaan ontdekken welke regeltjes jij jezelf hebt opgesteld rondom voeding. Zijn het regels die je helpen je doel behalen of werken ze juist averechts? 

Stap 4 – Heb ik hoofd- of buikhonger?
De leukste stap, alles loslaten, leren luisteren naar je lichaam en genieten!

Als eerst vraag ik je om de voor opdrachten ‘wat heb jij nodig’ en ‘een commitment aan jezelf’ te maken. De opdrachten vind je in het werkboek dat je hieronder kunt downloaden.


Klik hier om het werkboek te downloaden

De opdrachten gemaakt?
Yes, topper!

Dan wens ik je heel veel succes en plezier en mocht je vragen hebben weet dan dat je ze altijd mag stellen. Ik kijk graag met je mee.

Liefs Rowan

×
×

Winkelmand