Jouw startpunt begint hier

Let your energy flow

Vanaf waar vertrekken we..?

Een eindpunt hebben is belangrijk, maar des te leuker is het om terug te kijken waar je precies vandaan komt.

Dus dat gaan we als eerste doen middels de eerste oefening, want waar sta je nu eigenlijk? Heb je daar al eens bij stil gestaan?

Zodra jij weet vanaf waar je gaat vertrekken gaan we kijken naar jouw ideale leven.

Klinkt best vaag he, dat ideale leven. Want wat is dat precies?

Met ideale leven bedoel ik het leven waar jij van droomt in het lichaam waar jij je het gelukkigst in voelt, waar jij blij van wordt en waar jij naar verlangt.

Dat is namelijk voor iedereen anders.

Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat jij alles uit het leven kunt halen met een energiek, fit en slank lichaam en met trots en zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken. En dan heb ik het niet alleen over lichamelijk maar ook over het mentale vlak.

Hieronder kun je de oefeningen die bij deze module horen downloaden en invullen. Wanneer je dat hebt gedaan mag je mij deze via de app of via mail toesturen zodat ik met je mee kan kijken.

Nogmaals: het meekijken is niet om jou te vertellen dat je iets goed of niet goed hebt gedaan maar om te kijken of we “diep” genoeg gaan en jij vanuit je hart je doelen kunt omschrijven. Het voelt vaak veilig om aan de oppervlakte te blijven, maar door de diepte op te zoeken kunnen we vanuit jouw kern zoeken naar de leefstijl die precies bij jou past, zodat jij vol energie en slanker door het leven kunt gaan.

Oefening:
– Waar sta je nu?
– Wondervraag
– Droomleven


Klik hier om de oefeningen te downloaden

P.S. Dit is een invulbaar document. Sla daarom het document eerst op voordat je je antwoorden erin typt, anders gaan je antwoorden verloren. Je kunt hem uiteraard ook printen als je dat prettiger vind. Maak dan gewoon foto’s en stuur deze naar mij door.
Succes met invullen!

×
×

Winkelmand