Even speechen ;)

Let your energy flow

Welkom topper,

Super leuk dat je mee doet met het Energy-Boost Traject. We gaan volgende week echt van start met het bepalen van je doel en ik kan wel verklappen dat ik enorm veel zin in heb om met jou de aankomende weken aan de slag te gaan. Of je nu meer energie wilt, beter voor je lichaam wilt zorgen, een fijnere relatie met eten wilt of wilt afvallen. We gaan de eerste stappen zetten richting jouw droomresultaat!

De modules die je in deze online leeromgeving vindt gaan je helpen tijdens dit traject naast de overige contact momenten. Via whatsapp zal ik motiverende en inspirerende berichten sturen, zal ik geregeld bij je inchecken hoe het met je gaat en kun jij al je vragen stellen en de opdrachten uit de modules toe sturen. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jij die stok achter de deur behoud en je echt stappen kunt gaan zetten

Het is belangrijk dat je eerlijk blijft naar jezelf (en naar mij), dus vraag om hulp zodra je ook maar het gevoel hebt dat je vast loopt of als je het even niet meer weet. Ik sta 24/5 voor je klaar in Whatsapp.

Tijdens de aankomende weken ga ik al mijn kennis met je delen. Om het maximale uit dit traject te halen wil ik je vragen om ook echt in actie te komen. En dan bedoel ik in actie komen voor jezelf. Je doet het namelijk niet voor mij, voor je partner, kinderen of vriendinnen. Jij volgt dit programma voor jezelf, hoe vet dat jij die stap gezet hebt?!

De online omgeving bestaat uit verschillende modules. Bij elke module vind je opdrachten, oefeningen en/of downloads, zodat je alles ook direct kun toepassen in jouw leven.

Iedere week krijg je toegang tot een nieuwe module. Behalve in week 5, dit is  een zogenoemde ‘rustweek’ waarin je alle informatie tot je kunt nemen, even in rust kunt voelen hoe je je voelt of de oefeningen kunt maken waar je nog niet aan toe bent gekomen. In week 8 krijg je toegang tot de bonus modules.

Ik heb gekozen om deze modules per week open te zetten omdat ik uit ervaring weet dat het heel verleidelijk is om alle modules in 1 keer te doorlopen of met een andere eerder te beginnen omdat het je aandacht trekt. Maar dat zorgt er niet voor dat jij ook daadwerkelijk aan de slag gaat en je je misschien zelfs overweldigd voelt. Een doel behalen op een leuke manier betekent kleine stapjes zetten, en dat is precies wat wij dit keer gaan doen.

Voordat we echt van start gaan wil ik je vragen om deze welkomsmodule te volgen en de daarbij behorende oefeningen te maken en deze naar mij te sturen zodat we 20 maart echt van start kunnen. Mochten we nog geen contact hebben via whatsapp, dit is mijn nummer:  06 19 84 95 33.

De opdrachten en oefeningen die je bij de modules vindt en naar mij toe stuurt zijn niet om je op je vingers te tikken en je te  vertellen dat je iets goed of fout gedaan hebt maar juist om jou in de actie modus te zetten en te houden. Om je eens goed te laten nadenken en te laten voelen hoe je ergens in staat, of dat jouw waarheid is en of jij daar vrede mee hebt.

Soms zal ik je dan ook uitdagen om dieper na te denken bij bepaalde vragen en antwoorden. Puur en alleen om echt tot jouw kern te komen en het allerbeste bij je naar boven te halen. Dat kan soms confronterend zijn, soms zul je weerstand voelen, maar in the end weet ik dat dit jou zoveel gaat opleveren. Houd dat in je achterhoofd wanneer je een moeilijk punt bereikt. Weet dat je alles met mij mag delen  (hoeft natuurlijk niet, blijf vooral bij jezelf). Ook wanneer je een vraag lastig vind of wanneer er bepaalde gevoelens vrij komen.

Dan rest mij alleen nog te zeggen: heel veel succes en natuurlijk plezier, de reis naar je doel toe is minstens zo leuk als je er zelf een feestje van maakt!

Liefs Rowan

P.S. Markeer iedere module als voltooid, zo kun je door naar de volgende les. Goed om te weten: als je hem markeert kun je wel gewoon terug in alle modules.

×
×

Winkelmand