Welkom topper!

Let’s get ENERGIEKER & SLANKER

Welkom topper!

Yes, het is zover, we gaan officieel van start met Het Energieker & Slanker Programma.

n

Ik heb enorm veel zin in op de aankomende weken met je aan de slag te gaan om jouw droomresultaat te gaan behalen. Naast de consulten die we gaan hebben gaan de online modules, die je in deze omgeving gaat vinden, helpen tijdens jouw traject.

n

Met alle kennis die ik met je deel in deze online leeromgeving kun je al succesvol afvallen. Maar aan alleen kennis heb je niets, je hebt pas iets aan kennis als je het ook echt toepast.

n

Ik wil je oprecht helpen met het creu00ebren van een gezonde leefstijl dat bij jou past. Tijdens de consulten en in deze online leeromgeving deel ik alle kennis met je die ik heb en die ik vroeger had willen weten. Maar om er het maximale uit te halen is het van belang dat je echt aan de slag gaat. Dat je het gaat doen. En dat doe je niet voor mij, dat doe je voor jezelf.

n

Om ervoor te zorgen dat je alles uit het programma haalt wil je vragen om eerlijk te blijven naar jezelf (en naar mij). Vraag om hulp zodra je ook maar het gevoel hebt dat je ergens mee vast loopt of als je het even niet meer weet.

n

Ken je het gezegde u201cKennis is machtu201d? Mooie woorden, maar kennis is pas macht als je weet hoe je dit moet toepassen en dat je besluit om het ook daadwerkelijk in te zetten. Het word tijd om van WETEN naar WAARMAKEN te gaan!

n

Het materiaal in deze online omgeving en onze gesprekken gaan echt voor je werken mits je implementeert, om hulp vraagt en de benodigde acties onderneemt. Ik kan je helpen met alles wat je nodig hebt, maar ik kan helaas geen gedachten lezen. Stel dus pro-actief je vragen tijdens de consulten of stel ze via de community.

n

De online omgeving bestaat uit verschillende modules. Bij elke module vind je ook opdrachten, oefeningen en/of downloads, zodat je alles ook direct kun toepassen in jouw leven.

n

Ennuh, vergeet niet te genieten van de reis naar jouw doel toe, deze is minstens zo leuk!

n

Heel veel plezier en succes!

n

Liefs Rowan,

×
×

Winkelmand