En nu niet terugvallen!

Jij hebt nu de eerste stappen gezet richting een fitter en slanker leven. Ik weet als geen ander hoe moeilijk de eerste stappen zijn, maar ik weet ook hoe moeilijk het is om dit vast te houden. Daarom heb ik speciaal voor jou een exclusief aanbod, namelijk de 1:1 Doorpak Call van 97,- voor slechts 47,-

Heb je de training helemaal doorlopen?
Of heb je er snel doorheen gekeken en denk je nu “dit pak ik later wel weer op, als ik wel tijd heb”… maar wees eens eerlijk, hoe lang roep je dit nu al tegen jezelf?
Het aanschaffen van deze cursus was een goede eerste stap, maar jij en ik weten allebei dat er meer nodig is om echte verandering te realiseren…..

Daarom heb ik een tof aanbod voor je!

Je hebt nu de eerste stappen gezet richting een fitter en slanker leven en daar mag je enorm trots op zijn! De eerste stappen zijn moeilijk, maar de stappen daarna zullen misschien nog moeilijker zijn. Je gaat momenten tegen komen waarop je het even niet meer weet en toch weer in oude patronen terug vallen. Je kunt ook niet verwachten dat je dit allemaal even binnen 9 dagen onder de knie hebt, dat heeft niemand!

Wil jij vanaf nu alleen nog maar vooruit en leren van je valkuilen? Laat mij je dan helpen en boek een exclusief 1:1 Doorpak Call. In deze video call bespreken we in 60 minuten tijd wat jou al die tijd heeft tegen gehouden en hoe je nu kunt doorpakken op een manier die bij jou past. Exclusief, omdat ik coach calls normaal gesproken alleen extra aanbied in mijn 1:1 trajecten. Maar ik wil jou heel graag op weg helpen naar blijvend resultaat!

Samen gaan we bekijken wat er voor nodig is om niet terug te vallen in oude patronen en gaan we ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten, dat je weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken en dat je niet continu met eten bezig bent. 

Boek jouw Doorpak Call nu van 97,- voor slechts 47,-

Wil jij..

Dit zeggen andere meiden:

Dankzij Rowan heb ik alle informatie om te starten met een gezondere levensstijl.
Ze heeft me uitgebreid advies gegeven. Vriendelijke en erg motiverende dame. Zeker een aanrader!
– Ivanca

Ik had behoefte aan meer handvatten om inzicht te krijgen in gezond eten. Welke keuzes moet ik maken? Wat is gezond? Hoe ga ik om met bepaalde situaties etc. Ik heb inzicht gekregen in de mogelijkheden en weet nu wat verantwoorde keuzes zijn, wat ik wel en niet kan eten en hoe dit dan past in mijn kcal behoefte van die dag.
– Valentina

Bedankt Rowan, dankzij jou is het weer gelukt om te afvallen op een hele fijne manier! Het voelt geeneens zo zeer als een dieet omdat ik alles mag eten! Bedankt voor je lieve woorden en advies. Dankzij jou is het mezelf gelukt! Ik heb geleerd dat er geen slechte producten zijn! Dat je best een bakje chips mag, maar niet teveel. En dat alles met mate mag. De 80/20 regel. Ik vind dat super fijn omdat ik vroeger wel echt meer dacht in goede en slechte producten. Ik ben niet alleen 6 kilo afgevallen, ik heb nu veel meer kennis over voeding. 
-Adriana

© De Online Gewichtsconsulent  | Online Leeromgeving

© De Online Gewichtsconsulent  | Online Leeromgeving